Permanent hårborttagning

Permanent hårborttagning görs oftast med laser eller IPL . Huvudsyftet är ofta att få bort generande hårväxt från ställen på kroppen där personen i fråga inte vill ha hår. De områden som oftast personer oftast uppfattar att de har generande hårväxt på är ansikte , armhålor, bikinilinje, ben och ryggar .Hur går en hårborttagning till?

Man börjar med att applicera en gel på huden. Därefter låter man koncentrerat ljus rakt ner i hårsäcken där det bildas värme och förstör hårsäckarna. Behandlingen tar olika lång tid beroende på hur stor yta som ska behandlas. Men man kan räkna med att små ytor såsom överläpp och haka tar bara ett par minuter medan större ytor som rygg och ben kan ta upp till en timme. Resultatet av detta blir permanent hårborttagning. Denna behanling ska upprepas med jämna mellanrum innan allt hår slutat växa. Efter sex behandlingar kan man räkna med att över 90% av håret är borta permanent.

Risker med hårborttagning

Riskerna med hårborttagning är i princip obefintliga. De komplikationer som kan uppkomma är lätt rodnad, klåda eller blåsor. Men dessa tillstånd är övergående och försvinner ofta efter 1-2 dagar. Man bör inte göra en hårborttagning om man är under viss medicinering eller lider av diabetes.

Var kan jag få permanent hårborttagning? Malmö, Göteborg och Stockholm?

Runt om i landet finns det många kliniker som utför permanent hårborttagning. Det viktiga är att du hittar en klinik som du känner dig trygg med. Även om du bor i en mindre ort såsom Helsingborg, Luleå, Örebro eller uppsala som kanske inte har en klinik som du känner dig bekväm med kan det vara värt att åka till någon av de större städerna Stockhol, Göteborg eller Malmö för att utföra en hårborttagning.

Följ länken för att hitta mer bra information om "hårborttagning"

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
The updated ICD-10 2020 year - International Classification of Diseases provides assistance in the organization of health care and regulates the general rules of medicine. Unification of pathologies is necessary for system workers to designate a disease 09/07
Как используется торф 14/05
Почему евреи богатые и в наше время? 02/05
College Girls Porn Pics 17/07
Hot galleries, thousands new daily. 15/07
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!