Fettsugning

Fettsugning är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen. Det vanligaste är att man fettsuger mage , Men många gör även fettsugning av lår , överarmar , höfter , ansikte och hakan . Det viktiga som med alla andra ingrepp är att samlar information så att man hittar en klinik som man känner förtroende för. Det är viktigt att komma ihåg att fettsugning inte kan ersätta bantning utan är ett kompletterande ingrepp för att ta bort oönskade lokaliserade fettkuddar som inte vill minska genom fysisk träning eller diet. Viktigt också att komma ihåg är att resultatet av fettsugning är konstant. Bortsugna fettceller återbildas inte även om patienten går upp i vikt.Traditionell fettsugning

Traditionell fettsugning är ett relativt omfattande ingrepp där patienten sövs ner. Ingreppet kan vara ganska traumatiskt med omfattande blodförlust, blåmarmorerad hud och smärtor efter ingreppet. Patienterna behöver efter konventionell fettsugning ofta vara hemma från arbete flera dagar efter ingreppet.

Fettsugning med laser

Ett alternativ till traditionell fettsugning är lokal fettsugning med laser. Här lokalbedövas bara patienten och är helt vaken under ingreppet. Att fettsuga tillexempel en buk tar bara mellan 1-3 timmar och patienten kan i de flesta fall återgå till arbetet nästa dag.

Var kan jag fettsuga mig? Malmö, Göteborg och Stockholm?

Runt om i landet finns det många kliniker som utför fettsugningar. Det viktiga är att du fittar en klinik som du känner dig trygg med. Även om du bor i en mindre ort såsom Helsingborg, Linköping eller Umeå som kanske inte har en klinik som du känner dig bekväm med kan det vara värt att åka till någon av de större städerna Stockhol, Göteborg eller Malmö för att utföra en fettsugning.

Fettsugning utomlands – Estland, Lettland eller Polen?

Att åka till ett annat land för att utföra en fettsugning kan i vissa fall vara ett bra alternativ. Det största hindret är ofta de språkbarriärer som finns med länder såsom Polen, Lettland och Estland. Fördelen är ofta att kliniken ofta behärskar Engelska bra. Det är dock viktigt att du väljer klinik med omsorg, så att du känner dig trygg med vad du ger dig in på.

Följ länken för att hitta mer bra information om "Fettsugning"

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
market solutions 09/12
Как используется торф 14/05
Почему евреи богатые и в наше время? 02/05
College Girls Porn Pics 17/07
Hot galleries, thousands new daily. 15/07
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!